Saapuivathan ne lomailuilmat vihdoin tännekin. Ei harmita yhtään istua ilmastoidussa konttorissa koko kesää, kun samalla on saanut seurata lomaltapalaajien pitkiä naamoja ilmojen suhteen. Auringompaiste olikin varattu ensi kesälle kun tämäkin ehtii taas harrastaa.

Viikonloppuna junailin siis tapaamaan neitosia ja samalla tuli bongattua pari herrahenkilöäkin. Kerrassaan hyvä ja rentouttava reissu. Kiitokset jälleen kerran!

Toinen on näköjään käynyt omassa päässään tämän kanssa keskusteluja, joista tällä ei ole minkäänlaista käsitystä. Muuten ei tätä nykyistä asiaintilaa pysty käsittämään. Viimeksi eilen sain kuulla pitkän listan perusteluja suurille suunnitelmille, joita en vielä viime torstaiaamuna tiennyt olevankaan. Kaipa tuo kertonee sitten myös sen, missä vaiheessa suunnitelmat ovat niin konkreettisella tasolla, että tämän pitäisi marssia hakemaan lainaa. En vaan vieläkään ymmärrä, miten tähän on päädytty, kun ainoassa keskustelussa, jonka muistan käyneeni, toinen osapuoli oli hyvin selkeästi sitä mieltä että näistä asioista on liian aikaista edes puhua vielä muutamaan vuoteen.