Neiti G, josta oli vähällä tulla melkein oikea nörtti, ei suinkaan ole unohtanut vieläkään työtahtia, joka on peräisin useammasta vuodesta valtion leivissä. Tämän seurauksena projektityössä oleminen tarkoittaa työpäivän venymistä, varsinkin kun proosan suoltaminen tekstinkäsittelyohjelmalla ei suinkaan koskaan ole ollut tämän leipälajeja. Ja tämä on vasta vaihe, jossa proosaa tuotetaan PowerPoint-kalvoille, jotta saadaan asiakkaalta kerättyä tarvittava informaatio varsinaista runoilua varten. Onneksi työkaverit tekevät myös pitkää päivää ja ylityötunneista maksetaan rehellisesti rahalla.

Toisenkin kesäloma alkaa lähestyä, mikä tarkoittaa nähtävästi myös lisääntyvää työmäärää ennen työpaikalta karkaamista. Tietenkään tämä ei millään tavalla ole kateellinen Toisen pekkasten avulla järjestämästä nelipäiväisestä työviikosta, mutta se, että tämän neljän päivän ajaksi Toinen sijoitetaankin yhtä moneksi päiväksi reissulle itärajan lähistölle, saattaisi tietysti vaikka sapettaa kun viikonloppujahan ei tunnetusti moottoripyörakautena suotta käytetä tämän tapaamisia varten.

Näillä UV-säteilyarvoilla onkin turvallista pysytellä siististi ilmastoidussa toimistossa josta ei paljoa aurinkoa pääse näkemään.