Tulin muuten juuri töistä. Ja kellohan muuten on 23.18. Ja niin, tämähän oli se päivätyö, jossa "joskus satunnaisesti" tunteja iltakymmeneenkin asti. Onneksi iltalisät alkavat raksuttaa kuuden jälkeen. Muutenkin juuri nyt kiroilen kiltteyttäni: tämä työ, jonka otin vastaan asenteella "noin lyhyen ajan pärjää vaikka aidanseipäänä" ja jonka tarkoitus oli vapauttaa Oikeitten Töitten vaatimasta suunnittelusta, alkoi juuri muistuttaa samaa duunia mitä on tehty ennenkin ja mitä nyt sitten joudun myös kuitenkin henkeni pitimiksi tekemään. Eli lyhyesti sanottuna: kaikki tykkäävät hyötyä siitä jos tuntevat ihmisen, jolla on Alan tuntemusta.

Ai joo, Viirutiikeri haastoi listaamaan 5 voimamusiikkikappaletta. Voimasta en tiedä, mutta tässäpä näitä. Rankkaamaan en ala.

* Zen Café: Rakastunut taas. "...ja annat kaiken mennä päin helvettiä." Kyllä. Tunnistan tunnarini.
* Zen Café: Minun kaupunkini. Jokainen peräkyliltä muuttanut tunnistaa paikan.
* Miljoonasade: Olkinainen. Pää hajalla -biisi.
* Don Huonot: Riidankylväjä. Nostalgiaa.Ironista kyllä, muistuttaa ikuisesti ystävästä joka ei lakkaa koskaan olemasta ystävä.
* Terapia: Hän pitää sinusta huolen. Vanhan linjan gospelistit tunnistanevat biisin. Toimii myös pää hajalla-osastolla.

Ja joku vielä pitäisi haastaa mukaan.... sinä blogini vakituinen lukija Viirun ja Yllätystytön lisäksi, koe itsesi haastetuksi!