Jenkkityyliin firmassamme on esitelty Core Valuet, joita firma ja sen työntekijät kuulemma noudattavat ja joista muistutetaan vähintäänkin joka kuukausi sähköpostiin ilmestyvällä spämmitarinalla siitä, kuinka Core Valuen noudattaja sai palkkansa ja selätti pahan kasvottoman Valueitten rikkojan. Käytännössähän homma toimii:

Core Value: firmamme työntekijät toimivat yhtenä joukkueena yhteisen hyvän puolesta

Tarinamme sankari, Neiti G, osallistui työllistymisensä alkuvaiheessa koulutukseen, jonka aikana osallistujille kerrottiin toisesta piakkoin lähestyvästä ulkomailla suoritettavasta pakollisesta kurssituksesta. Valitettavasti tämän tulevan kurssin ajankohta osui päällekkäin Suomen osaston kesätapahtuman kanssa, johon kokoontuisi koko Suomen osaston väki. Koulutukset pitäjät olivat luonnolisesti huolissaan siitä, että koulutettavilta jäisi väliin ensimmäinen isompi tapahtuma, jossa olisi mahdollista paitsi virkistäytyä, mut verkottautua oman maaosaston muun väen kanssa, joten kouluttajat lupasivat ottaa selville, olisiko kurssilta mahdollista poistua puolta päivää aikaisemmin, jotta kurssilaiset ehtisivät myös kesätapahtumaan.
Kuukautta myöhemmin Neiti G sai kutsun kyseiselle kurssille ja kun sattui näkemään erästä entistä kouluttajaansa, joka sattumalta vastasi myös ulkomaan kurssin järjestelyistä Suomen osalta, kysäisi poistumisjärjestelyn etenemisestä, entisten kurssikavereittan kanssa kun asiasta oli juuri ollut puhetta. Vastaukseksi Neiti G sai tehtäväkseen kysellä asiaa suoraan lentojä järjestelevältä henkilöltä. Entiset kurssikaverit olivat huolissaan, ja Neiti G:tä pyydeltiin kovasti tuo kysely hoitamaan, minkä hän sittemmin tekikin. Vastausta ei vain ikinä tullut, kunnes viikkoa ennen kurssin alkua tulivat lentoaikataulut, joissa Neiti G oli buukattu lentämään kohdemaahan ensimmäiseksi sunnuntaina heti puoliltapäivin ja kohdemaasta pois perjantain viimeisellä lennolla, saapumisaika Helsinki-Vantaalle kello 19.05. Lähes kaikki muut suomalaiset oli sentään onnistuttu saamaan lennoille, jotka saapuivat kohdemaahan sunnuntaina iltakahdeksalta ja perjantaina Helsinki-Vantaalle 12.45. Kyllä ryhmän puolesta toimiminen siis kannattaa.