Juuri, kun töissä alkoi näyttää siltä, että tämä oli saanut jonkinlaisen käsityksen siitä, mitä oli tekemässä, vanhempi kollega kävi kertomassa, että koko tämän kokoama tuotos menee uusiksi. Seuraavana päivänä saminen kollega kävi jälleen arvioimassa uudelleen kootun version, ja pyysi siihen muutoksia - tarkemmin sanoen lisäämän samat asiat, jotka oli edellisenä päivän vaatinut poistamaan. Avoimien kysymysten kanssa kollega ei aina joutanut auttamaan, mutta sen sijaan, että tämä olisi päästetty itse kysymään asiaa suoraan tiiminvetäjältä, kollega lupasi ottaa aina selvää - ilmeisesti tiimissamme täytyy olla yksi selkeä alfanaaras kahden tasavertaisen naistyöntekijän sijasta. Eilisen päivän palaveri asiakkaan kanssa toi edellämainittuun tuotokseen jälleen lisäyksiä, jotka tämä on jo kertaalleen tai kahdesti dokumenttiin kirjoittanut, mutta kollega on vaatinut poistettavaksi. Ja  tätä kaikkea kutsutaan uuden työntekijän perehdyttämiseksi: ainakin opin sen, että jatkossa luotan omaan osaamiseeni vanhemman kollegan neuvojen sijasta. Saakeli. Työasioita lukuunottamatta kyseinen ihminen kun vielä sattuu olemaan oikeasti mukavan ja herttaisen oloinen ihminen, joka ainakin onnistuu antamaan vaikutelman, ettei tahallaan sabotoi tämän työn tuloksekkuutta, vaan haluaa oikeasti auttaa noviisia pääsemään mukaan nopeatempoiseen projektiin.

Viikon hyvä uutinen taas kuului ylemmältä taholta; nähtävästi nykyinen sijoituspaikka vakiintuu pysyväksi. Työympäristö on yleisesti ottaen kuitenkin hyvä ja paikka mukavan lähellä kotia.

Sunnuntaina taas on lähtö ulkomaille, työmatkasta voi olettaa kokemusta. Positiivista on, että Pietarin matkalta tuttu Idiootti oli kuitenkin pudotettu pois lähtijöitten joukosta, eikä Panikoijakaan ollut mahtunut samoille lennoille tämän kanssa. Ehkä matkasta siis selvitään. Tosin lentomatkojen säätäminen tarkoitti siis sitä, että tällä oli päätetty olevan ylimääräistä vapaa-aikaa kummassakin päässä matkaa: tämä ja pari muuta lentävät niin, että ovat sunnutaina perillä seitsemän tuntia ennen koko muuta joukkoa ja palaavat perjantaina seitsemän tuntia muun porukan jälkeen. Ainakin jää aikaa olla turisti.

Toinen ei sentään ole onneksi oikutellut, vaan ollut tätä kohtaan huikean kärsivällinen ja kiltti. Jännää. Syntymäpäivien juhliminenkin meni putkeen lukuunottamatta flunssanpoikasta, jonka takia tämä juhli pelkkien rommitotien voimalla. Pikkuneiti R kävi myös tervehtimässä kummeja ja vietti flunssaisen kummitädin kanssa pitkän tovin vanhempiensa keskittyessä kakkukahveihin. Toisen suku taas esitti varsin suorasukaisia toiveita suhteen laadusta tähyillen merkitsevästi nimettömiä ja huomautellen lapsen kanssa touhuamisesta. Ja tämä luuli, että oma suku on jollakin tavalla erikoisen paha. Ja ihan vaan tiedoksi: ei todellakaan ole sensuuntaisia suunnitelmia tiedossa.