Mielenkiintoinen viikonloppu. Tästä tuli ensisaapumisesta lähtien Kummitädin luottohenkilö lopullisten juhlajärjestelyjen suhteen ja emännöinnistä kiitettiin vielä juhlien jälkeen kunnollisesti. Lisäksi tämä sai hyvän syyn välttyä juhlissa pönöttämisestä kun seurustelu muitten vieraiden kanssa oli luokkaa "saako olla lisää kahvia?" Juhlien "nuoriso-osasto", joka  vastasi kyllä siis tämän omaa ikäluokkaa, oli taas tuttua ja hauskaa seuraa. Oma kummityttö R, melkein 4 kk, edusti myös ansiokkaasti Neiti Päivänpaisteena ja sai kuulemma enemmän lahjoja kuin varsinainen päivänsankari.

Muu viikonlopun saldo:
* puheluita ja tekstiviestejä mieheltä, joka ei aina muista kommunikoida. Oli lauantaina hankkiutunut samoille seuduille ja kyseli näkemistä. En kuitenkaan juuri silloin kyennyt juhlapaikalta liukenemaan.
* Serkkupoika T, R:n isä, järjesti kysymättä tälle treffit kaverinsa kanssa, tai siis pakotti tämän lähtemään baariin miehen mukaan. Alkuillan epäilyistä huolimatta hauska ilta ja kiva mies.Päästiin nauramaan yhdessä, kummallekaan kyseessä ei ollut ensimmäinen T:n järjestämä naittamisyritys.

Ihmissuhderintama haittaa edelleen opiskelua. Pään sekoittaminen ei ole koskaan hyvästä.