Pidennetty viikonloppu meni kerrassaan vauhdikkaasti. Torstaiaamuna bussiin, perillä pikainen ruokatankkaus, jonka jälkeen ostelemaan pakollisia joulu- ja synttärilahjoja. Sillä aikaa muu suku kävi juhlimassa jonkun tuntemansa ihmisen 60-vuotispäiviä. Kaupoista palattua iltapäivähoitoon oli ilmestynyt  juuri koulusta päässyt nuorin serkuista T, jonka kanssa ei ollakaan vaihdettu kuulumisia pitkään aikaan. Herra Tokaluokkalainen keitteli kahvit ja kertoili samalla onnellisena viikostaan, joka oli kerrankin sujunut ilman tyhmyyksiä; telkkari, videot, kännykkä ja musiikki olivat kerrankin kaikki sallittujen nautintojen listalla. Laatuaikaa siis. Kahville ilmaantui myös Enkeliystävä, joka kanssa oli sovittu tapaavamme viikonlopun aikana. Enkeliystävä lähdettyä käväisin vielä pyörähtämässä Herra Tokaluokkalaisen kotona äitinsä koulutehtävien takia. Ja tämä oli siis vasta torstai.

 Perjantaina lisää asioitten hoitoa sekä lauantain valmistelua, suku bussiin kohti Tallinnaa ja lauantaiaamuna leikkimään askartelunohjaajaa. Kiitos kysymästä, keikka sujui liiankin hyvin. Tilausta olisi kuulemma jatkossakin.

Tänään kävin sitten tapaamassa Herra M:ää pitkästä aikaa. Muuten kiva reissu, mutta onnistuin kolaroimaan auton betoniporsaaseen. Koska kyseessä ei ole oma kulkuneuvo, perästä kuulunee aika isosti. Ainakin tiedän etteivät kyseisen auton omistajat luovuta enää koskaan minulle kulkuneuvoaan, ajokortin saamisen jälkeenkin luoton saavuttamiseen meni ilman kolhuja kahdeksan vuotta. Nähtävästi ei ole tarvetta mennä käymään vähään aikaa.