Tällä viikolla on taas Harrastettu, seurauksena tyttö kävelee kuin ankka. Varsinkin portaissa. Kipu on kivaa ja tuska tervettä, kuten eräs kaverini muinoin tapasi tokaista. Työ Numero Kahden päättymisen seurauksena tällä oli myös aikaa mennä toisenkin kerran luennolle kurssista, jonka tentti on ensi viikolla. Itseään voi ihmetellä myös siksi, että neljä tuntia luennolla ei tuntunutkaan tylsältä.. pitkällinen yliopistoura kehittää siis paitsi hermoja, myös takamuksen lihaksia. Nyt olisi sitten aika vielä taikoa päähän kaikki hienot sivistyssanat globlisaatiosta ja sen vaikutuksista maailmanmenoon.

Eilen tämä shoppasi myös Kummityttö R:n joululahjan. Neiti Prinsessa saa sammakoita ja koska ei ole koskaan liian aikaista aloittaa lapsen koukuttaminen kirjoihin, myös kirjallisuutta pehmeässä ja suuhun tungettavassa muodossa.

Viikonlopulle tiedossa taas junamatkailua, sen kerran kun tämä oli olettanut että aikataulujen kanssa ei ole mitään kiirettä, niitä jo kyseltiin päivällä kesken luennon. Ei ymmärrä moista kiirettä, huomiseenhan on vielä monta tuntia aikaa.