Joo, otsikosta huomaa ettei ole tytön menneisyys seurakuntanuorissa mennyt hukkaan.


Neiti Nirppanokan kyläilyä on kestänyt tasan vuorokauden, josta keskimäärin 23 tuntia on liikaa. Onneksi nainen lähtee huomenna. Tottakai huippupalkoille mukatrendikkäälle alalle päässeellä serkkutytöllä on varaa kustantaa Neitiä varten koko jääkaapin sisältö uusiksi, kun leipä ja maito ynnä lisukkeet sattuvat olemaan väärää merkkiä tai muuten vaan eivät kelpaa. Varsinkin kun tämä itse on lähdössä juhannukseksi pois, joten jääkaappiinhan kannattaa jättää mahdollisimman paljon ruokaa, jota Neiti Nirppanokka ei sitten kuitenkaan edes syö. Mutta onhan tällä varaa, kun on kerran ostanut kalliin telkkarin ja itselleen jopa kamerankin, kehtaa asua pääkaupunkiseudulla lähes ydinkeskustassa ja kun työpaikka kustantaa uuden kännykän. Kaikki tämä kerrottuna päin naamaa ystävällisesti hymyillen samalla kun kuljetaan ympäri asuntoa, kurkitaan kaappeihin ja inventoidaan tämän koko omaisuus. Jos ei serkkutyttö olisi tätä vanhempi, luulisi sen odottelevan perintöä.Kylläpä onkin hienoa Neidin viettää kesälomaa kun pääsee pois omista ympyröistä.

Tällä on ensi yöksi tiedossa töitä, sikäli kun saa Neidin ihmisten aikoihin nukkumaan, kun työpaikalle tehtävät jutut ovat valitettavasti luottamuksellisia. Käytännössä luultavasti huomenaamulla töihin meno on aikuisten oikeasti aikaisin.

Positiivinen asia taas on viikonlopun tapahtumat Toisen mukana, paljon ulkoilua ja hyvää mieltä. Erään perustavaa laatua olevan asian tämä on kuulemma käsittänyt isosti väärin, tai niin Toinen ainakin väitti. Tämä näkökulma tuo suorastaan uusia ulottuvuuksia. Jännää.